De werkwijze van Asia Travel coach

 

Werkwijze

 Ik ga samen met u op zoek naar de ideale reis of deze nu avontuurlijk is, puur is om te relaxen, met of zonder kinderen, wellnes of van eenvoudige tot zeer luxe etc.

 

Ik probeer u zoveel mogelijk mooie dingen te laten beleven in het tijdsbestek dat u heeft. Een optimale route met unieke ervaringen. Elk land heeft natuurlijk zijn eigen prachtige bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen maar deze kun je vaak ook net even anders beleven of toevoegen aan het programma. Het kan ook zijn dat u maar een gedeelte van de reis geregeld wilt hebben of alleen een voorgesprek met route.

 

Kortom, ik luister naar u en aan de hand daarvan kijk ik wat ik voor u kan betekenen en hoe we dit het beste kunnen invullen

 

Persoonlijk - Eenvoudig - Efficiënt

 

 

Stap 1 intake gesprek

Dit kan telefonisch maar liever en nog beter middels een persoonlijk gesprek. Ik zal bij dit gesprek veel vragen aan u stellen om zoveel mogelijk er achter te komen wat u zoekt in een reis naar Azië . En u ontvangt ook van mij aardig wat informatie over hoe dingen gaan in het des betreffende land (-en). Wilt u een gedeelte geregeld hebben of de gehele reis of alleen een route en hotels, zoals gezegd alle varianten zijn mogelijk. Voor de Intake vraag ik € 50,- maar als u vervolgens met mij verder wilt gaan en ik uw mooie reis in elkaar mag gaan zetten dan gaat hier € 25,- vanaf.

 

 

Stap 2 Offerte

 Aan de hand van het intake gesprek maak ik een schatting van het aantal uren dat ik verwacht nodig te hebben om de reis samen te stellen en daar staat dan een bedrag voor.

 De offerte stuur ik naar u per mail en wanneer u akkoord gaat stuurt u deze getekend naar mij terug en ga ik direct voor u aan de slag na ontvangst van de aanbetaling.

 Om u een beeld te schetsen: 3 weken Thailand met bekende bezienswaardigheden plus uiteraard wat specifieke zaken, zal mij ongeveer 20 a 25 uur aan werkuren vergen en daar vraag ik ca € 450,- incl. btw. voor.

 

  

Stap 3 route

 Ik start met het maken van een route en na overleg met u, waarbij eventuele aanpassingen worden doorgevoerd, ga ik verder met het uitzoeken van de juiste hotels en vervoer. Dit alles gaat uiteraard in overleg met u, waarbij ik gebruik maak van booking.com, agoda.com, maar zeker ook direct via de hotels of andere bij mij bekende websites. Vervolgens ga ik het juiste vervoer voor u uitzoeken.

  

Vooraf calculeer ik wat naar verwachting de kosten voor deze zaken zijn en u kunt er dan voor kiezen om deze zelf te boeken aan de hand van mijn aanwijzingen of dat ik deze zaken voor u boek. Als u voor het laatste kiest dan maakt u vooraf een voorschot over waar vanuit de betalingen worden gedaan. Dit gaat allemaal in overleg met u en wordt ook allemaal netjes vastgelegd. 

 

 

Stap 4  invulling

 Als de hotels en het vervoer is geregeld is het basiswerk gedaan en ga ik kijken naar de specifieke invulling van de dagen. Dit kan zijn opties/tips geven wat u ter plekke kunt gaan doen en waar u dit ter plekke kunt regelen of ik boek een specifieke excursie voor u. Voor sommige excursies is het beter om deze van te voren te boeken maar voor vele kunt u ook ter plekke nog beslissen waardoor u veel vrijheid heeft over wat u wilt gaan doen.

 

 

Stap 4 Laatste stukje

 Vervolgens neem ik de gehele reis met u samen telefonisch of persoonlijk door en kijken we of deze geheel naar u zin is. Dan kunnen we eventueel nog aanpassingen maken en als dit helemaal rond is dan staat de reis. U ontvangt dan de 2e factuur voor het restant bedrag en u ontvangt van mij nog algemene informatie van het land waar u heen gaat en per plaats die u bezoekt nog tips om te doen of te eten/drinken.

 

 

Het aftellen kan nu voor u beginnen!